• Ruime keuze, lage prijzen!
  • Ruilen of retourneren? Geen probleem!
  • Betalen na ontvangst is mogelijk !

Orgoniet Piramide Amethist Bloem des Levens

De Orgoniet piramide is speciaal ontworpen om de energieën in je werk- of leefruimtes te balanceren. De piramide kan ook gedragen worden in de broekzak, of onder het hoofdkussen worden gelegd. Om de orgoniet piramide op jouw persoon te activeren dien je deze tenminste 20 seconden vast te houden.

Orgon betekent levensenergie chi, ether of prana). Orgoniet bestaat uit een combinatie van kristal, hars en metaal. Het beschermt tegen schadelijke (elektromagnetische) straling en andere energievervuiling. Orgoniet heeft een algemeen ontspannende werking en bevordert fysieke en spirituele gezondheid.
Amethistkristallen hebben een spirituele kwaliteit en kunnen worden gebruikt om mensen te helpen hogere bewustzijnsniveaus aan te boren. Ze kunnen dienen als brug tussen fysieke en etherische frequenties, en zo een opening voor verlichting creëren. 
Van het Bloem des levens symbool wordt aangenomen dat het alle geometrie van het leven, zoals wij die kennen op de planeet Aarde, bevat. Het is een universeel symbool van energie, het leven en de onderlinge samenhang tussen alle fenomenen.

Grote: 7x7x6
EAN: 6096107089059
ISBN/Artikelnummer: H70034