De rijke Turkse keukenIn Karsu’s Kitchen, haar eerste kookboek, deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de rijke Turkse keuken. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden: iedereen kan Turks koken met Karsu.
Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis van Istanbul naar Hatay en prachtige fotografie van topfoodfotograaf Remko Kraaijeveld en Elvan Ünlü.
Ontdek het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook Karsu’s family favorites.
Auteur(s) : Karsu
Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
ISBN : 9789021593555
Taal : Nederlands
Uitvoering : Hardcover
Aantal pagina's : 240
Verschijningsdatum : maart 2023
Gewicht : 1326
Afmetingen : 266 x 204 x 25 mm.
Thema : Algemene kookkunst en recepten; Gerechten en gangen; Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks; Turkije