• Ruime keuze, lage prijzen!
  • Ruilen of retourneren? Geen probleem!
  • Betalen na ontvangst is mogelijk !

Beeldonderwijs en didactiek
Auteur: B. Schasfoort

Beeldonderwijs en didactiek geeft je inzicht in alle aspecten van beeldonderwijs zodat je als (toekomstige ) leerkracht zelfstandig je leerplan kunt ontwerpen.
Het boek bevat ook handige stagetips. Waarom kiezen voor Beeldonderwijs en didactiek?

  • helpt je zelfstandig een leerplan te ontwerpen;

  • reikt je ideeën aan voor de stage- en onderwijspraktijk;

  • veel extra oefen- en toetsingsmateriaal online.


In Beeldonderwijs en didactiek komen alle relevante aspecten van beeldonderwijs in samenhang aan bod. Op een heldere en gevarieerde manier bespreekt, verklaart en onderbouwt het boek de mogelijkheden van beeldonderwijs (zowel het maken als het beschouwen) in de schoolpraktijk. Studenten krijgen veel ideeën voor de stagepraktijk aangereikt. Het boek is erop gericht leerkrachten zelf verantwoording te laten dragen voor wat zij hun leerlingen aan beeldonderwijs aanbieden. Het geeft voldoende informatie voor mensen die zich willen specialiseren in beeldonderwijs en biedt onmisbare kennis en informatie voor studenten beeldende vorming. Deze vijfde editie van Beeldonderwijs en didactiek is volledig geactualiseerd en een aantal afbeeldingen is vervangen. Verder is de inhoud anders over de hoofdstukken verdeeld, waardoor een betere samenhang is ontstaan. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning
Op de ondersteunende website vind je extra oefenmateriaal, suggesties voor eigen onderzoek,hulpmiddelen bij planning en toetsen. Zo kun je je goed voorbereiden op je tentamens, je stage en de onderwijspraktijk.

ISBN:9789001866273
Bindwijze:Hardcover
Conditie:Als nieuw
Taal:Nederlands
Auteur(s):B. Schasfoort
Uitgever:Noordhoff Uitgevers
Jaar van uitgifte:2016